Detingut un home a Lleida després d'intentar robar en un habitatge

L'arrestat té 24 anys

Redacció
27 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:23h
La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir ahir diumenge un home de 24 anys per intentar robar en un habitatge de Lleida.

Una patrulla va anar al carrer Music Vivaldi en rebre un avís d’una temptativa de robatori en un habitatge per part d’un jove que forçava la porta d’un pis amb una pota de cabra. Una patrulla va anar al lloc i va observar que la porta d’entrada a l’immoble estava forçada. Un cop a l’interior van localitzar un jove, que baixava les escales corrents per tal de fugir del lloc, el qual coincidia amb la descripció donada.

Els agents van aturar aquest jove i el van identificar com a J.B.V., de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida. Tot seguit, van comprovar que en una finestra de l’escala de l’immoble hi havia una pota de cabra i un tornavís i que la porta del pis que havia intentat forçar presentava diverses marques d’aquest forçament. Davant els fets, els agents van detenir J.B.V. com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i van iniciar les diligències corresponents.

En l’escorcoll els agents van comprovat que J.B.V. portava a la butxaca un embolcall amb una substància en pols que presumptament era cocaïna. Van comissar la substància i van fer l’acta de tinença de substàncies estupefaents.