L’accés a Sant Esteve de la Sarga romandrà tancat dos setmanes per seguretat

Així s’ha decidit des del Servei de Vies i Obres de la Diputació per tal que el terra i la pedra dels talussos quedin assentats i no es pateixi un altre despreniment

Imatge del tall de carretera a la LV-9124 aquest dijous
Imatge del tall de carretera a la LV-9124 aquest dijous | Diputació de Lleida
Redacció
24 de gener del 2020
El Servei de Vies i Obres de la Diputació de Lleida ha informat aquest divendres que la LV-9124 romandrà tancada al trànsit fins el dia 7 de febrer en un tram de tres quilòmetres, a l’alçada de Moror, per raons de seguretat i prudència. La carretera, que uneix Guàrdia de Noguera, Moror i Sant Esteve de la Sarga en un tram de 3 quilòmetres, va quedar tallada dimecres a la nit després d’una esllavissada que va afectar un vehicle.

Els tècnics expliquen que una vegada netejada la via, com que encara drena aigua per la muntanya, cal esperar uns dies a que el terra i la pedra dels talussos quedin assentats per no patir un altre despreniment. Des del Servei de Vies i Obres de la Diputació es recomana circular amb molta precaució en previsió de possibles incidències.

Després de visitar ahir la zona de l’esllavissada, el president de l’ens comarcal, Joan Talarn, va mostrar el compromís per construir un accés alternatiu a Sant Esteve de la Sarga.
 

El president de la Diputació visitant aquest dijous la zona de l’esllavissada. Foto: Diputació de Lleida