Òscar Ordeig optarà a la reelecció com a líder del PSC a la demarcació de Lleida i l'Aran

La Comissió Executiva aprova el calendari de primàries i la convocatòria del 10è Congrés de Federació

Redacció
20 de gener del 2020
Actualitzat a les 9:55h
Òscar Ordeig, líder del PSC de Ponent
Òscar Ordeig, líder del PSC de Ponent | ACN
L'actual Primer Secretari del PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha anunciat que optarà a la reelecció al capdavant de la Federació, per poder revalidar el càrrec que ostenta des del 2016. Ordeig ha refermat la seva voluntat de "seguir treballant al servei del socialisme i de tota la ciutadania de les terres de Lleida, el Pirineu i l'Aran, tant en el càrrec orgànic del partit com a diputat al Parlament".

La Comissió Executiva de la Federació ha aprovat aquest divendres el calendari de primàries i la convocatòria del 10è Congrés del PSC de Lleida, Pirineu i Aran, que se celebrarà el 7 de març a Lleida. Només en el cas que es presenti algun altre candidat, se celebrarien primàries el 21 de febrer.

El diputat al Parlament i Primer Secretari del PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran ha destacat que, en aquests anys, ha pogut constatar de prop "els grans potencials humans i econòmics" del territori, els quals "no es veuen recompensats per la política de la Generalitat" que "any rere any castiguen la demarcació amb retallades i desinversió".

El aquest sentit, Òscar Ordeig s'ha refermat en la voluntat de "seguir treballant i batallant per les comarques de Lleida, el Pirineu i l'Aran, liderant un projecte que és el de tots els socialistes del territori".