Pueyo assegura que la Paeria treballa per fer el Museu Morera «amb el projecte i en el lloc previst»

L'alcalde diu que és "una oportunitat històrica"

Redacció
16 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:52h
Miquel Pueyo amb Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio
Miquel Pueyo amb Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio | ACN
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha explicat aquest dijous que el govern de la Paeria està treballant perquè es puguin reprendre les obres de construcció del nou Museu Morera i que l'objectiu és "fer-lo amb el projecte i en el lloc on estava previst", malgrat qüestionar si l'antiga Audiència era la millor ubicació.

En aquest sentit, ha defensat que Lleida "no pot perdre una oportunitat que és històrica d'un museu que fa 100 anys que busca seu". Les paraules del Paer en cap arriben un dia després que la regidora d'Hisenda i Salut, Montse Pifarré, assegurés que "tot i que les ajudes no figuren en els comptes generals de l'any 2020, s'incorporaran en el romanent" i ha indicat que l'edificació de la nova seu de l'equipament cultural és una "prioritat per a l'equip de govern".

En una entrevista al Catalunya Migdia de Catalunya Ràdio, Pueyo ha reiterat la "motxilla" que ha heretat l'actual govern de la Paeria després de gairebé 40 anys de governs socialistes, especialment pel que fa al deute municipal i a temes com ara el Morera.

Altrament, ha posat en valor l'experiència a nivell de país que suposa un govern com el de la Paeria integrat per ERC, JxCat i el Comú de Lleida.