El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa crea un personatge de ficció per al públic infantil

Es consolida el volum de visitants al museu amb prop dels 8.500 el 2019, un 10'5% dels quals, escolars

Imatge del nou personatge de ficció
Imatge del nou personatge de ficció | ACN
Redacció
15 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:41h
El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa ha creat un personatge de ficció, la 'Botonet', amb l'objectiu d'ajudar a descobrir l'equipament al públic infantil. La directora del museu, Mireia Caba, ha explicat que amb aquest personatge s'explicarà què són els vestits de paper a través d'un conte.

L'equipament ha consolidat la xifra de visitants l'any passat es va arribar gairebé als 8.500. Està calculat que un 10'5% de les visites són alumnes de primària i per això ara es vol incidir en el treball cap aquest públic, que també fa tallers de vestits de paper una vegada acaba la visita. Al 2018 es van superar les 9.500 visites ja que es va fer el Record Guiness d'exposició de vestits de paper.

El personatge de la "Botonet" acompanyarà els visites infantils al Museu de Vestits de Paper, ajudant a descobrir el recorregut de l'equipament i també a la part on es fan els tallers de confecció de vestits de paper. L'eix d'aquest acompanyament es farà a través d'un conte, que explicarà què són els vestits de paper.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha destacat que els visitants al Museu de Vestits de Paper s'han consolidat al 2019. Els darrers anys la xifra oscil·lava entre els 5.000 i 6.000 i al 2018 es va registrar un important creixement fins als 9.500 degut al Record Guiness d'exposició de vestits de paper. L'any passat van ser un total de 8.449 les persones que van passar per l'equipament.