El guitarrista i compositor Pau Figueres actuarà a Balaguer en el marc del cicle «A Escena»

Serà aquest divendres a partir de les 20:30 hores del vespre

Redacció
15 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:10h
Pau Figueres
Pau Figueres | Arxiu ND
El Teatre de Balaguer acollirà aquest divendres l’actuació de Pau Figueres, guitarrista, compositor i productor musical, dins el cicle "A Escena", en el qual el públic se sitúa dalt de l’escenari en propostes de petit format que permeten gaudir de les actuacions des d’una perspectiva molt més propera i compartint l’espai escènic amb els artistes.

Aquest artista entèn la música des de l’emoció i els sentiments, des d’una concepció transversal dels sons i de tot allò que evoquen. El seu àlbum més recent, "Nada nuevo bajo el sol", mostra una síntesi de sons orgànics i essencials a través de la guitarra flamenca, la percussió, el teclat, el mostrador o la guitarra elèctrica. Presenta, per tant, una barreja de música flamenca i els seus sons més tradicionals amb els més actuals, en una confluència de diferents estils i gèneres musicals.

Així, la seva música és essencialment una fusió d’estils, on els patrons flamencs s’entrecreuen amb el pop, el jazz, el funk o el trap, donant lloc a creacions riques i complexes. Durant 2019, Pau Figueres ha format part de la gira mundial d’Alejandro Sanz. També ha actuat com a acompanyant de músics com Lídia Pujol, Sílvia Pérez Cruz, Manolo García o Judit Neddermann. El concer serà a partir de les 20:30 del vespre.