Polèmica per la marxa del «No Surrender Festival» a Mollerussa

L'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig lamenta la decisió i discrepa dels motius

Imatge del festival
Imatge del festival | ACN
Redacció
15 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:41h
L'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig va emetre dimarts a darrera hora un comunicat després de l'anunci del trasllat del "No Surrender Festival" des d'aquest municipi cap a Mollerussa en el que serà la quarta edició els pròxims 26 i 27 de juny.

Lamenten que el festival se'n vaig i discrepen dels motius de l'organització quan diuen que el municipi no compta amb les instal·lacions necessàries per poder garantir la seguretat de tots els participants. Així mateix, asseguren que hi havia el compromís d'aportar 22.000 euros per fer el festival, la major subvenció des que es celebra. Malgrat tot, des del consistori desitgen que la propera edició de Surrender sigui un "èxit" del qual se'n pugui sentir orgullosos perquè "ha nascut al nostre poble".

Des del consistori també s'havia plantejat a l'organització que tots els veïns del poble poguessin gaudir d'entrada gratuïta per accedir al festival així com també incrementar la presència del nom i la imatge del municipi en tot el material publicitari i un compromís de mantenir la seu del festival en els proper 4 anys.