Reclamen al govern de la Paeria que prengui mesures per acabar amb els robatoris a l'Horta

El PP proposa més presència policial i que s'instal·lin càmeres de vigilància als accessos de les diferents partides per a identificar les matrícules dels vehicles que hi circulen

Redacció
15 de gener del 2020
Actualitzat a les 9:50h
Imatge de l'horta de Lleida
Imatge de l'horta de Lleida | Paeria
El PP Lleida ha reclamat al govern de la Paeria que prengui mesures urgents per a acabar amb els robatoris de l'Horta. "El Govern s'ha de posar les piles i ha de garantir la seguretat dels veïns i veïnes de la zona", ha afirmat el portaveu popular a la Paeria, Xavier Palau.
 
Palau ha assegurat que en les darreres setmanes, sobretot durant les festes de Nadal, s'han multiplicat els robatoris. "Els residents de l'Horta tenen por", ha dit el líder del PP a la Paeria, "per això, proposem més presència policial i que s'instal·lin càmeres de vigilància als accessos de les diferents partides, ja que permetran identificar les matrícules dels vehicles que hi circulen".
 
Segons Palau, són constants i continuades les queixes de les diferents associacions de veïns i veïnes de l'Horta que reclamen, des de fa temps, una solució immediata al govern municipal.