Un conductor begut i sense carnet alerta el barri de Pardinyes

L'home té 35 anys i va fugir del control de la Guàrdia Urbana

Redacció
14 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:17h
La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat un conductor per conduir sense carnet, begut i haver fugit del control policial. Els van passar diumenge quan els agents van rebre un avís sobre un vehicle que circulava pel carrer Corregidor Escofet fent ziga-zagues amb risc pels altres conductors i pels vianants. Una patrulla va localitzar aquest vehicle a l’altura del camp de futbol de Balàfia i el conductor en veure els agents van sortir del vehicle i va fugir corrents, tot i que el van aturar tot seguit.

Els agents van requerir aquest conductor, de 35 anys, nascut al Brasil i veí de Lleida, perquè fes la prova d’alcoholèmia en observar que presentava símptomes clars de trobar-se sota l’efecte de l’alcohol. Els agents van comprovar que aquest conductor no li constava en vigor cap tipus de permís de conduir perquè no l’havia obtingut mai.

Atès que es va negar a fer la prova d’alcoholèmia, els agents van fer les denúncies i les diligències penals per conduir sense haver obtingut mai el permís, per fer-ho de manera temerària i sota l’efecte de begudes alcohòliques i per negar-se a fer la prova d’alcoholèmia i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.