El PP reclama investigar el cas de la bandera espanyola i demana a Pueyo que no actui com un «hooligan»

Xavier Palau diu que tres encaputxats van treure la bandera

Redacció
09 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:20h
Xavi Palau, regidor de la Paeria del PP
Xavi Palau, regidor de la Paeria del PP | ACN
El Portaveu Popular a la Paeria, Xavier Palau, ha exigit a l'alcalde de Lleida en la Comissió Informativa per a les Polítiques de Gestió de la Seguretat i Civisme que doni explicacions sobre els fets succeïts a la Paeria el passat 3 de gener, on tres encaputxats van despenjar la bandera espanyola del balcó de l'Ajuntament.

"És del tot impossible que qualsevol persona accedeixi a les dependències municipals o passar els controls policials sense ser identificats i que, a més, pugui accedir a la terrassa per a despenjar la bandera amb total impunitat", ha assegurat Palau.

El regidor ha demanat a Pueyo que obri una investigació i identifiqui els tres encaputxats. "Reclamem diligència, ja que Pueyo és el màxim responsable de la seguretat a Lleida i, si no és capaç de controlar la seguretat de l'edifici de l'Ajuntament i de les persones que hi accedeixen, és incapaç de garantir-la per a tota la ciutat.

El líder popular a la Paeria manifesta que l'alcalde actuï com a tal i no com un hooligan. "Mentre despenjaven la bandera, Pueyo aplaudia des del carrer, tot un despropòsit amb un paer en cap de qui s'espera neutralitat, sentit comú i seny lleidatà", ha afirmat Palau.