Denunciaran Dante Pérez si no demana perdó pel tuit ofensiu contra Pablo Echenique

L'associació Aspid diu que posarà una denúncia contra l'excandidat del PP

Redacció
08 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:02h
Dante Pérez
Dante Pérez | Àlvar Llobet
L’Associació Aspid de Lleida denunciarà el regidor de l’Ajuntament de Gimenells i candidat del PP al Congrés per Lleida en les darreres eleccions, Dante Pérez, si no demana disculpes per la piulada en la que feia burla de la discapacitat del diputat d’Unidas Podemos, Pablo Echenique.

El col·lectiu ha emès un comunicat en el que reclama al Partit Popular que demani a Pérez una disculpa pública per una piulada feta el passat 4 de gener en resposta a una altra piulada de Pablo Echenique. El diputat d’Unidas Podemos va publicar un tuit durant el debat d’investidura de Sánchez en el que afirmava que “com Abascal no pugi a la tribuna amb pistola, no sé com superarà Casado”.

L’exalcalde de Gimenells i ara regidor del mateix  municipi li va respondre amb aquesta frase: “La pregunta es: ¿Y tú, cómo vas a subir?”, en al·lusió a la discapacitat física de l’esmentat Pablo Echenique. “El discurs polític ha de centrar-se en el debat de les idees, mantenint sempre el respecte cap a la dignitat moral de les persones. Així doncs entenem que declaracions com les fetes per Dante Pérez han de ser perseguides immediatament per garantir la defensa de drets dels col·lectius més vulnerables”, apunta el comunicat d'Aspid.