Sorteig de Reis 2020

El sorteig de Reis deixa un pessic a Lleida

Girona, amb 29 sèries del segon premi, encapçala la llista de ciutats agraciades per la rifa de Reis seguida d'altres ciutats com Mollet del Vallès

per NacióDigital, 7 de gener de 2020 a les 00:36 |
El 57342, el primer premi del sorteig de Reis.
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Lleida ha estat afortunada amb el sorteig del Nen per partida doble; l'administració de loteria número 13 de Baró de Maials, a Pardinyes, ha estat una de les que ha repartit el primer número, el 57.342, mentre que la del número 14 de Pi i Margall, ha venut una sèrie del segon premi, el número 21.816, repartint així 750.000 euros.

Mentre la primera tenia la persiana baixada i no ha obert l'establiment, la segona, ha obert les portes per celebrar-ho i veure si algun veí agraciat passava per l'administració. Natatxa Colell, responsable de l'administració de Pi i Margall, ha dit que és la primera vegada que reparteix un premi important i que confia que els afortunats siguin gent del barri necessitada. Cada dècim del primer premi està premiat amb 200.000 euros, mentre que el del segon amb 75.000.L'atzar ha volgut que les administracions de Lleida que han repartit la sort siguin veïnes, ja que es troben a poc més de 800 metres i 10 minuts a peu.

A les portes de les administracions hi havia poc ambient de celebració més enllà dels cartells indicant el número premiat. La de Baró de Maials no ha obert i la de Pi i Margall ha rebut algun veí que s'apropava per felicitar la propietària de l'administració. A migdia ja ha tancat per anar-ho a celebrar amb la família.El sorteig de Reis d'aquest 2020 ha deixat a Catalunya una pluja valorada en prop de 27 milions, molt per sota dels 110 milions que va deixar-hi la mateixa rifa l'any passat. Tot i així, aquesta quantitat encara dista més dels 450 milions repartits ara fa unes setmanes durant la Loteria de Nadal, en què la grossa va inundar la província de Tarragona amb 388 milions d'euros.
 

 

Participació