Projecte

Tàrrega treu a concurs la redacció del projecte d'ampliació del CAP del municipi

El consistori preveu que les obres puguin enllestir-se abans de tres anys

per Redacció, 3 de gener de 2020 a les 15:53 |
Imatge del CAP de Tàrrega | Aj Tàrrega
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Tàrrega ha tret a licitació la redacció del projecte constructiu que permetrà ampliar el Centre d'Atenció Primària (CAP) de la localitat. El plec de clàusules inclou també la direcció d'obra i el control de seguretat dels treballs.

El pressupost ascendeix a 220.543 euros, amb la previsió que les obres puguin enllestir-se abans dels pròxims tres anys. Un conveni subscrit entre el consistori targarí, la Diputació de Lleida i la Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) del Servei Català de la Salut possibilitaran l'execució dels treballs, que se centraran en l'ampliació de l'àrea de l'edifici destinada a urgències i la reforma del conjunt de les instal·lacions per modernitzar-les. El termini de recepció de propostes per fer-se càrrec de la redacció del projecte finalitza el 20 de gener.


La Diputació de Lleida aportarà uns tres milions d'euros per materialitzar el projecte. A l'espera de disposar de la redacció definitiva, es preveu que l'ampliació de la zona d'urgències s'executi a l'espai que ara ocupa l'aparcament dels facultatius del CAP (que es traslladarà a un altre sector de l'esplanada) i a una part del solar annex. També es preveu habilitar uns boxs com a hospital de dia per atendre les analítiques fredes i tractaments de rehabilitació

 

Participació