Detingut a Lleida amb diverses dosis d'heroïna i cocaïna després d'agredir un policia

L'home es va amagar en un establiment comercial després de ser sorprès per la policia mentre efectuava una venda de droga

Redacció
03 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:44h
La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dijous un home de 47 anys, nascut a Mali i veí de Lleida, com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública i d'atemptat a agents de l'autoritat. Cap a un quart de nou del vespre, agents del cos van sorprendre l'home al carrer Boters quan intercanviava alguna substància amb una altra persona.

En adonar-se de la presència policial, aquest va intentar amagar-se en un establiment comercial proper. Els urbans van accedir al local i van invitar l'home a sortir-ne per tal d'identificar-lo però aquest s'hi va negar. L'home va arribar a agredir un dels agents i va fugir corrent després de llençar diversos embolcalls de droga al terra, tot i que la policia el va poder interceptar poc després.

La Guàrdia Urbana va intervenir en l'actuació catorze embolcalls d'heroïna i tretze de cocaïna, així com un telèfon mòbil i 48,40 euros en moneda fraccionada.