El conductor que ha atropellat una àvia a Lleida anava drogat

El conductor ha marxat del lloc dels fets sense socórrer la víctima i ha estat detingut poc després per la Guàrdia Urbana

23 de desembre del 2019
Actualitzat a les 15:08h
Una dona de 79 anys es troba en estat crític després de ser atropellada dues vegades per un mateix vehicle a l'avinguda de Pinyana de Lleida.

Els fets han passat poc després de les dotze del migdia quan el turisme ha atropellat la víctima i, posteriorment, hauria tornat a passar pel seu damunt quan estava fent maniobres per aparcar el vehicle.

Després d'aquests fets, el conductor hauria marxat a peu sense socórrer la dona, que ha estat traslladada a l'Arnau de Vilanova en estat crític. Poc després, agents de la Guàrdia Urbana han arrestat l'home. 

Els agents han identificat aquest individu, de 52 anys i de nacionalitat espanyola, i han procedit a la seva detenció com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit. Poc abans l’han requerit perquè fes la prova d’alcoholèmia, que ha donat resultat negatiu, i la prova de drogues, que ha donat un resultat positiu.