Pueyo desmenteix que el govern de la Paeria tingui diverses visions sobre el Museu Morera

L'alcalde ha assegurat que no s'ha de perdre "l'oportunitat" dels ajuts de diferents administracions

Miquel Pueyo, aquest dijous en l'esmorzar de premsa
Miquel Pueyo, aquest dijous en l'esmorzar de premsa | ACN
Redacció
19 de desembre del 2019
Actualitzat a les 17:57h
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha desmentit que al govern de la Paeria hi hagi visions diferents sobre la situació del Museu Morera que actualment es troba encallada per l'aturada de les obres de la nova seu a l'edifici de l'antiga audiència.

Pueyo ha assegurat que no s'ha de perdre "l'oportunitat" dels ajuts de diferents administracions per poder-lo fer i ha afegit que espera poder explicar en un futur la solució a la situació, la temporalitat que tindrà i el que implicarà. 

El Paer en cap ha considerat que "és normal" que hi hagi preocupació sobre l'aturada d'obres del Museu Morera perquè és un museu que fa 100 anys que busca seu.

En aquest sentit, ha destacat l'oportunitat que suposa "l'alineació" de recursos aportats per diverses administracions per fer-lo realitat i ha assegurat que el fet que no hi hagi notícies en aquest sentit no vol dir que no s'estiguin fent gestions per desencallar la situació. Pueyo ha remarcat que tot l'equip de govern considera el projecte del Morera "prioritari i necessari" però ha reconegut que hi ha elements que han fet que s'encalli a causa de l'endarreriment amb l'inici dels treballs i el posicionament de la UTE que la de construir amb el projecte constructiu.

Pueyo ha afegit que la solució ha d'arribar per força al 2020, davant el risc de perdre els ajuts europeus per al projecte, i ha confiat que quan la tinguin, es pugui explicar, la temporalitat que tindrà i el que implicarà.