Detenen dos homes a Tàrrega acusats d'atracar amb una pistola una dona a Lleida i una benzinera a Vila-sana

Estan acusats de dos robatoris amb intimidació i un robatori i furt d'ús de vehicle

Redacció
19 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:28h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres dos homes acusats d'haver atracat a punta de pistola una dona a Lleida i una benzinera a Vila-Sana (Pla d'Urgell). Els detinguts tenen 18 i 26 anys, són veïns de Tàrrega i de nacionalitat marroquina i espanyola. La policia catalana els considera autors de dos robatoris amb intimidació i un robatori i furt d'ús de vehicle ja que haurien comès els atracaments amb un vehicle robat. Els detinguts, amb antecedents, passaran demà divendres davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

El primer atracament va passar cap a les cinc de la matinada de dimecres a la Rambla Aragó de Lleida. Un home va assaltar una dona amenaçant-la amb una arma de foc i es va emportar la bossa de mà.

Posteriorment, passades les sis de la matinada, es va produir un atracament en una benzinera de Vila-sana. Segons els Mossos, un home encaputxat amb una dessuadora va entrar violentament a l'establiment i va apuntar amb una pistola la treballadora. Tot seguit, va anar fins el taulell de cobrament, va arrencar la caixa registradora i va fugir amb un vehicle conduit per una altra persona.

Els Mossos van establir un dispositiu per tal de localitzar els atracadors i van trobar el vehicle, que havien robat hores abans a Tàrrega, accidentat a Cervera.

Durant el matí de dimecres es va aconseguir localitzar i detenir als dos atracadors en un domicili del carrer Alsina i Amils de Tàrrega. En el moment de la detenció un d'ells duia la pistola amb què s'haurien perpetrat els dos atracaments. La pistola, tot i l'aparença, va resultar ser una pistola detonadora.

Aquest dijous al matí s'ha registrat el domicili i els agents han pogut recuperar la caixa registradora i altres accessoris de la benzinera, la bossa de mà i el telèfon mòbil de la noia atracada a Lleida i altres objectes que podrien tenir un origen il·lícit. És per això que la investigació continua oberta i no es descarta acusar els detinguts d'altres robatoris, quan es comprovi la procedència de la resta objectes trobats.