Els principals alcaldes de Ponent uneixen forces per actuar com un «lobby» territorial

Abordaran qüestions com la millora de les infraestructures, l'atracció de noves empreses o la descongestió de Barcelona o el canvi climàtic

Els alcaldes de les capitals de Ponent
Els alcaldes de les capitals de Ponent | Paeria Lleida
17 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:32h
Els alcaldes de les capitals de Ponent actuaran com un gran lobby territorial per defensar els interessos de la demarcació.

Així ho han acordat aquest dimarts Miquel Pueyo de Lleida, Jordi Ignasi Vidal de Balaguer, Alba Pijuan de Tàrrega, Marc Solsona de Mollerussa, Enric Mir de Borges Blanques i Ramon Augé de Cervera en una trobada que han fet al Parc de Gardeny de Lleida.

En aquesta reunió s'han posat les bases per tal de reforçar la veu de Lleida a Catalunya i a Europa i s'ha acordat que els alcaldes es trobaran un cop cada mig any per abordar qüestions de territori com la millora de les infraestructures, l'atracció de noves empreses o la descongestió de Barcelona o el canvi climàtic. En aquest sentit, l'alcalde de Balaguer ha presentat la proposta del seu consistori per eliminar les bosses de plàstic dels mercadets com a model per a tots els municipis.