Postius descarta Torre Salses i fixa l'aposta de la Paeria en Vall Rufea i en el Pla de l'Estació

El regidor d'Urbanisme assegura que el consistori no té pressupost pel projecte d'Eurofund

Postius i Pueyo, abans d'un ple
Postius i Pueyo, abans d'un ple | Àlvar Llobet
Redacció
11 de desembre del 2019
Actualitzat a les 9:58h
El regidor d'Urbanisme de la Paeria, Toni Postius, assegura que el consistori descarta ara el projecte comercial de Torre Salses. El líder de Junts per Lleida, indicat que l'ajuntament no té pressupost per executar qualsevol les obres del projecte de Torre Salses, que promou "Eurofund". 

En aquest sentit, apunta que cal estudiar "amb atenció" les al·legacions presentades al projecte de reparcel·lació i urbanització, construir el vial de Víctor Torres que donaria accés a la zona comercial, que té un cost previst de 2,4 milions d'euros i que comportarà l'expropiació de terrenys.

En una reunió amb representants de la FECOM, Postius ha explicat que "el govern de la Paeria dedica tots els seus esforços per dur a terme el Pla de l'Estació i impulsar el comerç de proximitat, com ja ho va deixar palès en el debat dels pressupostos de l'any 2020", i ha indicat que "el consistori lleidatà ha iniciat les negociacions amb la Generalitat i Adif per replantejar el Pla projectat per l'anterior govern de la Paeria per reduir les càrregues i fer-lo viable econòmicament".

Sobre Vall Rufea, Postius diu que la zona comercial disposa de les llicències d'obres i d'activitat i que només falta que els inversors apostin per construir en un espai de 25.000 metres quadrats.