Josep Puiggròs va matar el seu cunyat per un deute de 170.000 euros, segons els Mossos

Els treballadors de l'obrador de Torre-serona coincideixen que Puiggròs estava "nerviós" i "inquiet" el dia del crim i que els va fer plegar abans

Josep Puggròs, al judici
Josep Puggròs, al judici | ACN
Redacció
10 de desembre del 2019
Actualitzat a les 18:55h
L'empresari carni Josep Puiggròs, acusat de matar el cunyat, Eduard Ardiaca, a l'obrador que tenia a Torre-serona (Segrià) i traslladar el cadàver al maleter del seu cotxe fins a Barcelona, devia 170.000 euros a la víctima, segons els Mossos d'Esquadra.

Els investigadors van trobar a la caixa forta de la víctima dos pagarés de 110.000 i 60.000 euros que podia cobrar a partir de l'1 de gener de 2018, sis mesos després del crim. Segons els Mossos, aquests i altres documents demostren el vincle econòmic i la dependència que l'acusat tenia amb la víctima i asseguren que no van trobar cap document ni moviment bancari que demostri que l'acusat li va tornar a Ardiaca els diners que li devia.

Ho han dit durant la segona jornada del judici a l'Audiència de Lleida, en què també han declarat treballadors de l'obrador. Han dit que el dia dels fets, el 19 de juny de 2017, l'acusat estava "nerviós" i "inquiet" i que els va dir que marxessin a casa abans d'hora.