Balaguer enceta el Nadal amb l'estrena de la il·luminació i l'obertura de la pista de gel

Ha comptat amb les nadales de l'Orfeó balaguerí i una xocolatada de les associacions de comerciants.

Imatge de la pista de gel de Balaguer
Imatge de la pista de gel de Balaguer | Paeria Balaguer
05 de desembre del 2019
Actualitzat a les 23:28h
Balaguer ha encès aquest dijos dels llums de Nadal. L’encesa s'ha fet a la plaça del Mercadal i hi han assistit el Paer en Cap, diversos paers i membres de les associacions de comerciants.
 
Tot seguit, l’Orfeó Balaguerí ha ofert una cantada de nadales al costat de l’arbre de Nadal. L’estrena de la il·luminació també ha donat inici a les campanyes de Nadal de les Associacions de Comerciants, que han ofert xocolata desfeta als nombrosos assistents.
 
L'alcalde, Jordi Ignasi Vidal, ha destacat la bona afluència de públic, que l'ha atribuit a l'emplaçament al costat de l'arbre de Nadal a la plaça del Mercadal, just al costat de la pista de gel.
 
Un cop acabat l’acte, representants de les Associacions han presentat les respectives campanyes comercials de Nadal. L'associació de comerciants ACB oferirà als seus compradors, des d'aquest dijous i fins el proper 6 de gener, la possibilitat d'omplir amb cada compra una butlleta per entrar als sorteig d'un creuer per a dues persones de 8 dies per la Costa Esmeralda.