El Cafè del Teatre de Lleida guanya el premi ARC 2019 com a millor local de concerts

La indústria del directe reconeix també Els Catarres, Obeses, el Sónar, el Teatre Auditori de Sant Cugat, Lildami, Lluís Puig i El Pot Petit

Redacció
05 de desembre del 2019
Actualitzat a les 10:13h
Un concert dels Pastorets Rock al Cafè del Teatre de Lleida
Un concert dels Pastorets Rock al Cafè del Teatre de Lleida | Cafè del Teatre
Els Premis ARC 2019, els guardons de la indústria musical del directe, han reconegut aquest dimecres al vespre 17 artistes, produccions i programacions del país, des d'estrelles amb ressò internacional, com Rosalía, fins a locals de concerts com El Cafè del Teatre de Lleida.

Han rebut premis per les seves gires per Catalunya Obeses, Joan Dausà, Els Catarres, Oques Grasses i El Pot Petit, mentre que l'artista revelació ha estat pel cantant de trap Lildami. Pel que fa als festivals, el Sónar s'ha endut el guardó a millor programació, i el Cruïlla ha estat reconegut amb un nou premi al projecte sostenible. La millor programació de festa major ha estat per les Festes del Tura d'Olot, i l'exconseller de Cultura, Lluís Puig, ha rebut el premi al Soci d'Honor.

La 17a edició dels guardons ha estat conduïda per la periodista Anna Pérez Pagès, en un acte a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm en què optaven als premis fins a 58 nominats. Els premis són escollits per mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya.