A judici nou conductors enxampats beguts en un sol cap de setmana a Lleida

Alguns dels denunciats no tenien el carnet

Redacció
03 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:31h
La Guàrdia Urbana va enviar a judici durant el cap de setmana a un total de nou conductors per alcoholèmies penals, patir accidents a l'haver conduït begut o per portar un vehicle tot i no tenir el carnet.

El dissabte dia 30, a les 22.15 hores, al carrer Tallada van sorprendre, després de fer una infracció, a home de 38 anys conduint un cotxe malgrat que havia perdut tots els punts del carnet. A les 00.25 hores, un vehicle va patir una sortida de via i va xocar contra un arbre al carrer Olivera. En aquesta ocasió, el conductor va donar un positiu de 0,68 mg/l en alcohol. Posteriorment, a les 00.40 hores al carrer Agustins un turisme va cometre una infracció de tràfics i el xofer va donar un resultat positiu de 0,77 mg/l.

Durant la matinada de diumenge dia 1 a diversos controls a la ciutat van realitzar 14 denúncies administratives i quatre sancions amb diligències penals per alcoholèmia a l'Avinguda de Catalunya de Lleida.

A més, el mateix dia, a les 16.20 hores van observar com un ciclomotor queia al carrer Corts Catalanes i el seu conductor, un menor de 15 anys, no havia obtingut mai cap permís o llicència de conducció.

Finalment, diumenge, a les 20.20 hores al carrer Sant Andreu una patrulla va aturar un turisme per una infracció i en la prova de l'alcoholèmia seu conductor va donar un positiu de 0,84 mg/l.