Nomenclàtor

La Paeria inicia els treballs per retirar el nom d’Alcalde Areny de la passarel·la dels Maristes

Dimarts al matí l’empresa encarregada de l’actuació revestirà les lletres actuals amb unes planxes d’alumini lacades del mateix color

per Redacció , 1 de desembre de 2019 a les 12:41 |
Rètol de l'alcalde franquista | Arxiu ND
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Lleida iniciarà aquest dimarts els treballs per eliminar el nom d’Alcalde Areny de la marquesina de la passarel·la dels Maristes, al marge dret del riu Segre. D’aquesta manera, es modificarà el parament de la marquesina, ara dissenyada amb unes lletres de grans dimensions, per instal·lar-hi unes planxes d’alumini que cobriran l’antic nom de l’avinguda.

L’empresa especialitzada Fraben Metal serà l’encarregada de l’actuació i folrarà les lletres amb unes planxes metàl·liques que s’han hagut de lacar per aconseguir el mateix color del parament de la façana.


La Paeria va adjudicar els treballs al mes de juny, però s’han endarrerit perquè l’empresa ha hagut de fer tasques de manteniment i d’actualització a les instal·lacions on aplica aquesta tècnica del lacat. Es va descartar l’opció d’encarregar-ho a una altra firma per l’experiència de Fraben Metal en aquest tipus de treballs, pel que es garantia un millor resultat final.

 

Participació