Detingut un home per traficar amb marihuana al Centre Històric de Lleida

Té 54 anys i se li ha trobat 271 euros en bitllets

Imatge del material comissat
Imatge del material comissat | Guàrdia Urbana Lleida
Redacció
29 de novembre del 2019
La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir ahir dijous un home per traficar amb marihuana al Centre Històric de la ciutat. Una patrulla que realitzava servei de vigilància al Centre Històric va observar un grup de persones a la plaça del Dipòsit i com dos d’elles feien un intercanvi sospitós.

A resultes d’això es va identificar a O.D., de 54 anys, nascut a Mali i veí de Lleida, i en l’escorcoll se li van trobar sis embolcalls amb una substància vegetal, presumptament marihuana, un total de 271 euros en bitllets i monedes, i una navalla i un cúter, pel que se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i es van iniciar les diligències i actes d’intervenció corresponents.

Alhora, en l’escorcoll que es va fer del seu vehicle que es trobava a la zona, se li va trobar un esprai de pebre, que van intervenir-li mitjançant l’acta corresponent. Pel que fa a l’altra persona que va realitzar la transacció, es va identificar a un home de 42 anys i nascut a Lleida, i es va comprovar que tenia una bosseta igual a les que duia el detingut i amb la mateixa substància, que li van comissar i van fer l’acta corresponent per tinença de substàncies estupefaents.
 

Imatge del material comissat Foto: Guàrdia Urbana Lleida