Port Ainé obre aquest divendres amb una jornada de portes obertes

Espot i Tavascan, en canvi, no obriran fins d’aquí a una setmana, coincidint amb el pont de la Puríssima

Un esquiador baixant per una pista a Port Ainé
Un esquiador baixant per una pista a Port Ainé | Skipallars
Redacció
29 de novembre del 2019
Les estacions d’esquí del Pallars Sobirà ja estan a punt per oferir la millor experiència a la neu. Port Ainé ha obert aquest matí amb gruixos de 20 a 40 centímetres de neu pols en cotes altes i 16 pistes disponibles, un 64% del total. Espot i Tavascan, en canvi, no obriran portes fins el divendres que ve, dia 6 de desembre.

Pel que fa a Espot, s’està treballant per oferir el màxim domini esquiable possible de cara a la seva obertura per al pont de la Puríssima. L’horari de totes dos estacions serà de 9h del matí a 17h de la tarda.

Un hivern dissenyat per als amants de l’aventura i del descens

Aquesta temporada 2019-2020 arriba carregada de novetats, entre les quals destaquen la instal·lació de nous canons a Port Ainé, que aquest hivern passa a tenir 11 pistes innivades (44%) i 12,9 quilòmetres innivats (48,3%); i el nou telecadira d’Espot, remuntador desembragable de quatre places, que s’anomenarà la Roca, nom escollit per concurs a les xarxes socials de l’estació.

Paral·lelament, els usuaris també tindran a la seva disposició un ampli ventall de propostes pensades per a tots els públics, com els Parc Lúdics i d’Aventura, l’activitat de bateig de neu, o les raquetes de neu, totes elles disponibles tant a Espot com a Port Ainé. Però les opcions no s’acaben aquí, ja que aquest hivern es presenten dues noves alternatives per fer amb la família o el grup d’amics: passeigs en retrac i visualització del cel Starlight d'Aigüestortes.