Un restaurant lleidatà rep un reconeixement d'excel·lència de Trip Advisor

L'establiment celebra 30 anys i ho commemora amb un menú que dedica les postres a Bruce Springsteen

Redacció
27 de novembre del 2019
Actualitzat a les 10:17h
Imatge dels propietaris del restaurant
Imatge dels propietaris del restaurant | ACN
El Restaurant L'Estoneta de Vilanova de Bellpuig acaba de ser guardonat amb el Certificat d'Excel·lència Trip Advisor 2019. Aquest premi només es concedeix als establiments d'hostaleria que han estat rebent opinions excepcionals de manera sistemàtica a través del portal nord-americà de gran difusió Trip Advisor al llarg de 12 mesos.

Per celebrar la bona notícia, que coincideix amb 30 anys, d'aquest establiment regentat pel promotor del No Surrender Festival, L'Estoneta ha elaborat un menú gastronòmic que inclou propostes variades com cargols, melós de rap, pop cruixent, llamàntol, magret d'ànec i unes postres especials: "El pastís de formatge que li agrada a l'Springsteen".

Per aconseguir el reconeixement Trip Advisor, els establiments han de mantenir-se amb una puntuació general de 4,5 estrelles sobre 5, així com gaudir d'un nombre mínim d'opinions i d'un perfil a Trip Advisor amb una antiguitat d'almenys 12 mesos. Els guanyadors d'un Certificat d'Excel·lència són allotjaments, establiments de restauració i atraccions de tot el món que ofereixen als seus clients de manera continuada una experiència de qualitat superior.

El menú gastronòmic del 30è aniversari de L'Estoneta vol ser un recorregut a través del gust per les tres dècades d'aquest negoci familiar i dedica un recordatori molt especial pel No Surrender Festival, del qual Josep Maria Pons, que regenta el restaurant, n'és el promotor. "Ja que el No Surrender Festival s'ha cuinat a L'Estoneta", indica Pons, el que ha fet el xef del restaurant, Santi Aubach, no són postres de músic, sinó unes postres del "Boss".

D'aquesta manera, s'ha fet una reinterpretació del pastís de formatge que del Bruce Springsteen es declara "fan incondicional", diu Pons, que al sopar de celebració que farà dissabte, deixarà una cadira lliure per si el cantant de Nova Jersey es brinda a acceptar la seva invitació.

'L’Estoneta Sala Boss' un restaurant temàtic dedicat a Bruce Springsteen