La Federació no sanciona el Bellcairenc pels insults racistes i li dona els punts del partit guanyat

L'entitat tampoc no imposa cap multa al Vilanova de l'Aguda per haver abandonat el terreny de joc abans del final del matx

Imatge del jugador insultat
Imatge del jugador insultat | CCMA
Redacció
21 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:13h
El Bellcairenc no rebrà cap sanció per part de la Federació Catalana de Futbol, que li ha permès sumar els tres punts que va guanyar el passat cap de setmana contra el Vilanova de l'Aguda. Tot i els insults racistes contra un jugador visitant, l'entitat no considera que s'hagi de penalitzar el club de la mateixa manera que tampoc imposa cap sanció al Vilanova per haver abandonat el terreny de joc abans d'acabar el matx. 

Per la seva part, el club de Bellcaire investiga qui va ser els autors dels insults racistes que va denunciar el jugador Moussa Sarr i, si aconsegueix identificar-los, els expulsarà i se'ls prohibirà l'entrada a el camp per veure els partits, segons va confirmar ahir el president de l'entitat, Joan Carrasco.

"Si sabem qui ho ha dit amb certesa no ha d'entrar més a camp, perquè nosaltres no volem això", ha dit Carrasco, que ha deixat al marge el club d'aquests fets. Carrasco també s'ha disculpat pel comportament inadequat d'algun afeccionat, encara que apunta que des de la seva posició no va poder veure ni sentir els insults.