Sentència 1-O

VÍDEOS Ovacions i càntics a Térmens per rebre Albert Martí, alliberat després d'un mes a la presó

Va ser detingut pels aldarulls a Lleida

per Àlvar Llobet , Lleida, 20 de novembre de 2019 a les 14:47 |
Albert Martí, conegut com "Lo Martí de Térmens", ha estat deixat en llibertat aquest dimarts després d'un mes empresonat pels aldarulls que es van produir a Lleida. Al popular cantant noguerenc li han revocat la presó sense fiança que no el permetia abandonar la presó de Lleida, on va entrar el passat mes d'octubre. 

Aquest dimarts a la nit, Martí ha rebut el suport de nombrosos veïns de la localitat noguerenca, que l'han ovacionat i han fet càntics per celebrar el retorn del popular cantant, que fins i tot s'ha animat a cantar alguna de les seves peces. 


Veí de Térmens (Noguera) de 35 anys, Martí va ser acusat d'haver-se enfrontat als Mossos d'Esquadra durant les accions contra la sentència que es van organitzar a la capital del Segrià. A Martí el van arrestar el passat 16 d'octubre al seu lloc de treball després d'un enfrontament entre manifestants i policia pels carrers de Lleida.


Durant els dies que ha passat de reclusió, han estat diverses les mobilitzacions que s'han celebrat per demanar el seu alliberament. 

 

Participació