Servei d'autobús substitutori a la línia Lleida-la Pobla per tasques de manteniment

Els treballs afectaran aquest cap de setmana el tram comprès entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur

Redacció
15 de novembre del 2019
Imatge del tren de la Pobla
Imatge del tren de la Pobla | FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà la circulació de trens aquest cap de setmana en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur, en totes dos direccions, degut als treballs de manteniment programats que s’estan efectuant a la línia. 

Com a alternativa per garantir la mobilitat dels usuaris, FGC facilitarà un servei d’autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur, amb l'horari de sortida habitual. S’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera, tret de les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya, on l’autobús s’aturarà sota demanda.

Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual. Tot i això, també es veuran substituïdes íntegrament per un servei d’autobús algunes circulacions que es poden consultar en aquest enllaç.

Obres de renovació de via i drenatge als túnels

Durant aquests dos dies, i atès que la via estarà lliure del pas de trens, Ferrocarrils avançarà amb els treballs de renovació de la superestructura de via i de drenatge que s’estan duent a terme als túnels de la línia Lleida-la Pobla.

Els treballs que s’estan fent actualment van començar el mes d’agost i l’actuació se centra en cinc túnels, el Dels homes morts, el de Monares, el de Barcedana, el de Talarn i el de Sant Antoni, renovant una longitud total de 2.475 metres de via. La nova superestructura estarà composta de travesses de formigó i carril amb barra llarga.