Detingut per donar-se a la fuga amb un vehicle que no era seu i sense permís

L'arrestat és un veí de Lleida de 21 anys

Redacció
29 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 17:56h
Aquest dimarts a les 00.10 h, una patrulla que realitzava servei de vigilància al barri de Cappont de Lleida ha observat un turisme que en veure el vehicle policial feia un canvi de carril, no respectava el semàfor de l’avinguda d’Alacant amb l’avinguda de les Garrigues i circulava a molta velocitat en direcció al carrer Doctora Castells.

Els agents han iniciat la persecució d’aquest vehicle que ha continuat sense respectar el senyals i obligant altres conductors a fer maniobres per evitar accidents. Després de circular en sentit contrari pel carrer Bruc el conductor ha aturat el vehicle a la plaça Bores i ha fugit corrents deixant dintre del turisme els dos ocupants que anaven amb ell. Tot seguit, els agents, que no han pogut aturar aquest conductor, han identificat els dos ocupants del vehicle, dos joves de 18 i 27 anys.

Al lloc també s’ha presentat la propietària del vehicle la qual ha donat les dades del jove que conduïa el seu vehicle sense el seu permís. Tot seguit, els agents han comprovat que el jove conductor, de 21 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, no li constava en vigor cap tipus de permís de conduir perquè no l’havia obtingut mai.

Davant els fets, i atès que aquest jove estava plenament identificat, els agents han fet les denúncies i les diligències penals per apropiació indeguda, per conduir sense permís i per fer-ho de manera temerària.