Desgràcia per al jugador del Lleida Esportiu, Àlex Felip

El futbolista s'ha trencat els lligaments i estarà entre sis i vuit mesos de baixa

Redacció
29 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 12:27h
Un cop confirmat el trencament dels lligaments creuats anteriors, el Lleida Esportiu ha renovat el futbolista Álex Felip Selma (02-04-1992, Castellón de la Plana) fins al 2021. El conjunt de la Terra Ferma, amb vistes a facilitar la plena recuperació del jugador, ha ampliat la seva vinculació contractual per una temporada més.

Serà intervingut quirúrgicament

El centrecampista castellonenc ja treballa en la seva recuperació i, pròximament, serà intervingut quirúrgicament. Àlex Felip estarà entre sis i vuit mesos de baixa, en funció de la seva evolució.

Una dilatada trajectòria a la categoria

Àlex Felip, que va arribar a la capital del Segrià el passat mes d’abril després de la desaparició del seu antic equip, l’Ontinyent CF, compleix enguany la seva primera temporada completa amb el Lleida Esportiu. Amb la samarreta blava, Felip ha jugat un total de 10 partits, en els quals ha contribuït amb un gol.

Felip, des del seu debut en categoria sènior el 2011 amb el CD Castellón, acumula vuit temporades en aquesta divisió de bronze del futbol nacional. Getafe B, Racing de Ferrol, Atlético Saguntino i Ontinyent han estat els clubs pels quals el centrecampista ha passat.