Brutal baralla a Lleida entre dos homes amb armes d'arts marcials i tenalles

La Guàrdia Urbana ha detingut un dels individus

Redacció
24 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:18h
La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un home després d'una brutal baralla que s'ha produït aquest dimecres. Una patrulla va anar a la canalització del riu, a l’altura del carrer de Jaume II en rebre un avís d’una baralla entre dos individus. Un cop al lloc, els agents van observar aquests dos individus, retinguts per uns ciutadans, que tenien signes evidents d’haver-se barallat, amb sang a la cara, les mans i la roba.

Un d’ells, de 56 anys, presentava diverses ferides al cap que necessitaven punts de sutura i en l’escorcoll li van trobar uns nunchakus que presumptament havia utilitzat a la baralla. Els serveis sanitaris el van atendre al lloc i el van traslladar després a l’hospital Arnau de Vilanova.

Els agents van identificar l’altre individu com a A.L., de 54 anys i nascut a Algèria, el qual no presentava ferides de consideració, i van comprovar que portava unes tenalles metàl·liques de grans dimensions amb les que presumptament havia agredit l’altre individu.

Els agents van comissar els dos objectes perillosos i ateses les ferides de l’altre individu van detenir A.L. com a presumpte autor d’un delicte de lesions i van fer les diligències corresponents.