FOTOS «No somos fachas, somos españoles»

La marxa ha començat davant la Guàrdia Civil i ha passat per la subdelegació del govern espanyol i la Paeria

Redacció
20 d'octubre del 2019
Actualitzat a la 13:00h
Diversos manifestants espanyolistes a Lleida
Diversos manifestants espanyolistes a Lleida | ACN
Unes 200 persones s'han concentrat aquest dissabte al vespre davant la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida per donar el seu suport al cos i a favor de la unitat d'Espanya. La majoria dels manifestants han estat joves de la ciutat, així com també famílies i algunes persones grans, que han fet onejar banderes d'Espanya i han cridat consignes com "Viva España i visca Catalunya", "Torra a prisión", "Esta es nuestra policia" i a favor de la Guàrdia Civil. Posteriorment, la concentració s'ha desplaçat fins a la Subdelegació del govern espanyol i ha acabat davant la Paeria.

La manifestació ha tingut un caire festiu molt marcat en què, durant el recorregut, els participants han cantat i ballat l'himne d'Espanya i altres temes com "Viva España" de Manolo Escobar, entre altres.

Prop d'un centenar de les persones que, en primer lloc s'havien aplegat davant la comandància de la Guàrdia Civil, més tard s'han desplaçat fins la Subdelegació on han tornat a expressar el seu suport, aquesta vegada, vers la Policia Nacional que aquests dies custòdia l'edifici arran de les protestes per la sentència del judici de l'1-O.

Durant el recorregut també s'han sentit crits de "no somos fachas, somos españoles", o "las calles serán siempre nuestras". En aquest punt, un grup de manifestants també s'ha adreçat a una patrulla dels Mossos d'Esquadra, al crit de "esta también es nuestra policia".
 

Imatge de la manifestació de Lleida Foto: ACN

Manifestants amb banderes espanyoles Foto: ACN
 

Banderes espanyoles a Lleida Foto: ACN