Ferida a la cama una periodista de mentre cobria els enfrontaments a Lleida

La periodista Laura Cortès ha rebut l'impacte d'un objecte de procedència indeterminada que li ha provocat un trau

Redacció
15 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 23:33h
La periodista de la delegació de Ponent de l’Agència Catalana de Notícies (ACN) Laura Cortès ha resultat ferida a la cama dreta aquest vespre mentre cobria els enfrontaments entre la policia i els manifestants als voltants de la subdelegació del govern espanyol a Lleida. La periodista ha rebut l’impacte d’un objecte desconegut de procedència encara indeterminada.

Cortès ha estat traslladada a un centre mèdic per rebre punts de sutura després que l’hagin atès els serveis sanitaris al mateix lloc dels fets. Els Mossos d'Esquadra han actuat després que un grup de manifestants hagin llançat diversos objectes a la línia policial que protegia l'edifici, com pedres, ampolles de vidre o llaunes.

Els fets han passat durant els enfrontaments i les càrregues policials davant de la subdelegació del govern espanyol a Lleida. Els Mossos d'Esquadra han carregat com a resposta a un grup de manifestants que han llançat diversos objectes a la línia policial que protegia l'edifici, com pedres, ampolles de vidre o llaunes.