Tots els talls de carreteres per la resposta a la sentència del Suprem

Les mobilitzacions se centren a la capital catalana i els seus accessos

Una dona protesta davant uns autobusos de Barcelona
Una dona protesta davant uns autobusos de Barcelona | Adrià Costa
NacióDigital
14 d'octubre del 2019
La publicació de la sentència de l'1-O aquest dilluns al matí ha tingut resposta immediata de la ciutadania. I això s'ha traduït en afectacions al trànsit, concentrades a Barcelona. Segons informa el Servei Català de Trànsit, la Ronda de Dalt s'ha tallat, a l'altura de Vall d'Hebron / Montbau, i afecta als dos sentits de la marxa.

Però dins el nucli urbà barceloní hi ha diverses mobilitzacions que alteren la circulació de vehicles. La Diagonal, a l'altura del Passeig de Gràcia i a l'entrada de la ciutat, procedent del Baix Llobregat; a la Gran Via, amb el carrer Balmes; a l'avinguda Paral·lel; els estudiants estan bloquejant la Ronda Universitat, així com concentracions davant la seu d'Òmnium Cultural, al carrer Diputació, i a la Via Laietana. 

Pel que fa a la xarxa viària, les 11 del mati hi ha tallades per manifestacions: la C-66 a la Bisbal de l'Empordà, l'N-II a Mataró, la C-31 a Verges, la C-17 a Vic i la T-315, a Reus. També hi ha una marxa lenta de vehicles a la N260 entre Navata i Figueres.

Però també hi ha hagut protestes d'estudiants al Pont de Solsona, i els de la FUB i la UPC de Manresa han tallat les Bases de Manresa manifestant el seu rebuig a la sentència. A Tremp s'estan produint talls intermitents.