El nou telecadira d'Espot pren forma i el muntatge avança segons el ritme previst

El director de l'estació ha explicat que l'objectiu és iniciar la temporada el 29 de novembre amb el remuntador en marxa

Estat actual de l’estació del telecadira situada a la cota 1.500
Estat actual de l’estació del telecadira situada a la cota 1.500 | Skipallars
12 d'octubre del 2019
El nou telecadira la Roca de l’estació d’esquí d’Espot va prenent forma i el seu muntatge avança segons el ritme previst, tal com ha assegurat Xavier Bigordà. El director de Skipallars ha explicat que es treballa amb l'objectiu d’iniciar la temporada el 29 de novembre amb el nou telecadira en marxa, una remuntador que dona accés a pistes i que substituirà el que es va avariar a meitat de la temporada passada.

Bigordà ha detallat a Pallars Digital en quin estat es troben les obres. Actualment la línia de pilones ja està traçada i es preveu que aquestes s’instal·lin el proper dia 16 amb l’ajuda d’un helicòpter. Pel que fa a les estacions, la de retorn -que s’ha situat a la cota 1.500- està pràcticament a punt. La motriu -que es troba a la cota 2.000- es començarà a muntar la setmana que ve i ja compta amb els fonaments construïts.

El nou telecadira, que per votació popular portarà el mateix nom que l’anterior, serà un desembragable de quatre places de la marca Leitner Ropeways amb capacitat de transport d'unes 2.400 persones cada hora. 
 

Estat actual del remuntador a la cota 1.500. Foto: Skipallars