El periodista Toni Vall, III Premi de Comunicació del festival «Som Cinema»

El certamen de l’Audiovisual Català distingeix la seva trajectòria com a periodista cultural en l'àmbit del cinema i la seva contribució per difondre els autors i el cinema català

Toni Vall
Toni Vall | Adrià Costa
Redacció
09 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:01h
El festival "Som Cinema" ha concedit el III Premi de Comunicació al periodista Toni Vall (Barcelona, 1979). L’organització del Festival de l’Audiovisual Català ha destacat que, amb aquest guardó, reconeix la trajectòria de Vall com a periodista cultural en l'àmbit del cinema, que sempre ha exercit amb esperit crític i pedagògic, així com la seva tasca en la difusió dels autors i del cinema català.
 
Toni Vall, que col·labora a Nació Digital amb cròniques de Barcelona i crítiques televisives, és periodista especialitzat en cinema i professor de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. També escriu i parla sobre cinema a les revistes Cinemanía i Sàpiens, al diari Ara, al programa de ràdio El món a Rac1, al programa de televisió Àrtic de Betevé, a Sentit Crític i a El Nacional.

Durant deu anys va ser crític cinematogràfic i televisiu al diari Avui. Així mateix, ha col·laborat en mitjans de comunicació com 8TV, COM Ràdio, Fotogramas, Serra d’Or i Televisió de l’Hospitalet. És autor del llibre d’entrevistes a periodistes Les veus de la influència i del llibre "La meva vida en un clic", sobre el fotògraf Horacio Seguí. El 2012 va publicar el llibre "Les veus de la influència", on entrevista a quinze periodistes catalans 

"Som Cinema", un festival que pretén fer visible el talent audiovisual català

El festival Som Cinema va nàixer fa deu anys amb l'objectiu de donar suport i fer visible el talent emergent del cinema i l'audiovisual català, amb una combinació de professionals molt joves amb altres d'àmplia experiència. La nova edició es farà a Lleida del 22 al 27 d’octubre.