Detingut un conductor a Alcarràs per conduir begut sense carnet i intentar agredir els mossos

L'home gairebé provoca un accident en la seva fugir

Redacció
08 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:09h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns un home de 40 anys, nacionalitat romanesa i veí de Lleida, com a suposat autor d'un delicte de conducció temerària, sota els efectes de l'alcohol i per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia així com d'atemptat als agents de l'autoritat.

Segons la policia els fets van passar pels volts de dos quarts de quatre, durant un control de trànsit a l'alçada del quilòmetre 451 de l'A-2, al terme d'Alcarràs (Segrià). Després de detectar el cotxe i aconseguir aturar-lo el conductor va sortir-ne en un estat d'excitació molt alt i amb clars símptomes d'anar begut i va intentar agredir els agents. Així mateix, la policia va comprovar que no tenia carnet de conduir.

Els agents van veure un cotxe que quan va veure la policia va fer una maniobra evasiva i va intentar entrar en una rotonda conduint en sentit contrari de la marxa i li van fer indicacions per parar el cotxe però aquest va fer cas omís.

Durant la fugida va fregar lateralment un camió que circulava en direcció contrària. Els agents van iniciar un seguiment a distància per tal d'assegurar la seguretat dels altres usuaris de la via i va aconseguir atrapar el cotxe quan va patir una sortida de via.