El Festival Internacional de Fado de Catalunya programa tres actuacions a Lleida i una a Barcelona

El certamen, que tindrà lloc de l'11 al 26 d'octubre, comptarà amb artistes i formacions d'Holanda, Galícia, Polònia, Portugal i Catalunya

Un moment de la presentació del festival
Un moment de la presentació del festival | Paeria Lleida
Redacció
08 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 10:30h
La 8a edició del Festival Internacional de Fado de Catalunya, que tindrà lloc de l'11 al 26 d'octubre, ha programat tres concerts Lleida i un a Barcelona, a més d'activitats culturals paral·leles que es desenvoluparan en diferents espais de la capital del Segrià amb les quals l'organització pretén arribar a nous públics.

L'InterFado comptarà amb les actuacions de formacions musicals amb una consolidada trajectòria musical dins del fado, procedents d'Holanda, Galícia, Polònia, Portugal i Catalunya. El certamen l'inaugurarà 3 No Fado, amb un concert el 18 d'octubre a la sala Harlem Jazz Club de Barcelona. L'endemà la mateixa formació actuarà al Cafè del Teatre de Lleida. El mateix escenari lleidatà acollirà les actuacions de la portuguesa, Cristina Madeira, el 25 d'octubre, i de la formació gallega Lusdosoul, que tancarà el festival el dia 26.

El festival, que organitza la Fundació Orfeó Lleidatà i l'Ajuntament de Lleida, amb la col·laboració especial del Consolat de Portugal a Barcelona, i sota la direcció artística de la cantant lleidatana Carolina Blàvia, tindrà lloc per vuitè any consecutiu a Lleida i per segona vegada també a Barcelona, de l'11 al 26 d'octubre.