El Govern de Lleida incrementarà un 10% les tarifes de zona blava

La proposta tirarà endavant aquest mes d'octubre

Redacció
03 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 23:55h
Imatge d'un parquímetre a la ciutat de Lleida
Imatge d'un parquímetre a la ciutat de Lleida | Àlvar Llobet
El govern d'ERC, JxCat del Comú aposta per incrementar les tarifes de zona blava de Lleida "després de molts anys en què no s'hagin tocat". Aquest increment serà d'un 10% de mitjana. En concret, el preu de la primera hora d'estacionament passa dels 0,95 euros actuals a 1,05 euros; la segona hora, d'1 euro a 1,15 euros, mentre el preu de la darrera mitja hora, passa de 0,50 euros a 0,65 euros.

D'altra banda, el govern municipal preveu portar també al Ple extraordinari del 16 d'octubre el Compte General de la Paeria del 2018, segons ha dit Pifarré. La legislació vigent, però, estableix que els comptes s'haurien d'aprovar abans de l'1 d'octubre per tal que el consistori els trameti a la Sindicatura de Comptes abans del dia 15 del mateix mes, tal com ha recordat aquest dijous el grup del PSC.

El cap de l'Oposició, Fèlix Larrosa, ha demanat al govern de la Paeria "que convoqui un Ple extraordinari en format de Junta General per aprovar els comptes de l'EMU i procedir d'aquesta manera a l'aprovació del Compte General de la Paeria".