La Junta Electoral dona un dia a Cs perquè respongui al recurs de la Paeria sobre la pancarta i el llaç

De moment els símbols es mantenen a ambdues façanes del Palau de la Paeria a l'espera que la JEZ es torni a reunir per resoldre al respecte

Ángeles Ribes
Ángeles Ribes | Cs Lleida
Redacció
03 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 21:32h
L'Ajuntament de Lleida ha rebut aquest dijous una diligència de la Junta Electoral de Zona (JEZ) on se'ls informa que s'ha traslladat al grup municipal de Cs el recurs que va presentar la Paeria a la requisitòria que obliga a retirar la pancarta i el llaç groc de suport als polítics independentistes empresonats i als exiliats. Segons fonts municipals, ara el grup de Cs té un termini de 24 hores perquè faci les "manifestacions que consideri convenients" a aquest recurs presentat per la Paeria.

Cs va denunciar dimarts a la JEZ la presència de la pancarta i el llaç i en unes hores aquest organisme judicial va resoldre per unanimitat que s'havien de treure i donava 24 hores per fer-ho. De moment no s'ha retirat cap símbol de les façanes del consistori.

Segons han apuntat fonts municipals, la comunicació de la Junta Electoral ha arribat aquest dijous a les 9.19h del matí, per tant, les 24 hores que té Cs acabaran a la mateixa hora de divendres. A partir d'aquí es preveu que la JEZ es reuneixi i resolgui sobre el recurs.