Hospitals

L'Arnau de Vilanova incorpora dos cotxets elèctrics per ajudar els infants ingressats

Els vehicles s'utilitzaran en els trasllats per fer proves o sotmetre's a una operació

per Redacció , 3 d'octubre de 2019 a les 09:58 |
Dues nenes als cotxets elèctrics | Arnau de Vilanova
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha presentat aquest dimecres dos cotxes elèctrics per als infants ingressats al servei de pediatria. Els vehicles són fruit d'una donació d'una empresa lleidatana de vehicles i serviran per desplaçar als nens i nenes a fer les proves dins l'hospital o entrar a la sala d'operacions d'una manera més divertida i relaxada.

L'objectiu és millorar la seva experiència, tenint en compte que poden sentir-se intimidats dins l'entorn sanitari. De fet, segons es desprèn de diverses investigacions, un pacient feliç i positiu afronta la prova o la intervenció quirúrgica d'una manera més relaxada, motiu pel qual aquesta iniciativa dels cotxes es va estenent per diversos centres.


El servei de pediatria de l'Hospital Arnau de Vilanova disposa de 16 habitacions d'hospitalització on es poden atendre fins a 30 infants ingressats. Les instal·lacions compten amb ciberaula, sala de jocs i aula hospitalària. L'any 2018, el servei va gestionar 1.177 altes hospitalàries i l'estada mitjana va ser de 3,47 dies.

 

Participació