Miquel Pueyo: «S’ha trencat la tendència que hi havia a marxar de Lleida per la Festa Major»

L'alcalde fa un balanç altament positiu de les Festes de la Tardor 2019 per l’alta participació dels lleidatans i lleidatanes i la manca d’incidents

Miquel Pueyo, alcalde de Lleida
Miquel Pueyo, alcalde de Lleida | ACN
Redacció
01 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:48h
L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha fet un balanç altament positiu de les Festes de la Tardor 2019. El paer en cap ha assenyalat que l’èxit aconseguit “no és només fruit de l’estructura organitzativa, ja que han intervingut altres factors com el bon temps, que ha permès una elevada participació, i que no s’ha comptabilitzat cap incident, malgrat la gran quantitat d’actes programats”.

Pueyo ha volgut agrair especialment la tasca i dedicació dels membres de Protecció Civil i la Guàrdia Urbana. “S’ha demostrat que els lleidatans tenen ganes de passar-s’ho bé, la qual cosa es demostra que s’ha trencat la tendència que hi havia a marxar de Lleida per la Festa Major. Per tot això em sento satisfet no només com alcalde sinó com a lleidatà”, ha dit. 

Per la seva part, el regidor de Festes, Ignasi Amor, ha volgut destacar la nombrosa participació de lleidatans i lleidatanes en els actes programats aquesta Festa Major. “Segons dades de la Guàrdia Urbana, un 40% de ciutadans han sortit al carrer a gaudir de la festa, la qual cosa permet afirmar que la temptació de fugir de la ciutat, per aprofitar un llarg cap de setmana amb altres propostes lúdiques, va minvant.

Els lleidatans volen gaudir cada vegada més de la seva festa gran”, ha dit.