Balaguer estrena un nou cicle teatral amb Jesús Agelet, Pau Figueres i Núria Guiu com a protagonistes

El cicle de tardor començarà aquest proper 6 d'octubre amb un espectacle sobre Teresa Pàmies

L'actor Jesús Agelet
L'actor Jesús Agelet | Arxiu
Redacció
30 de setembre del 2019
Actualitzat a les 15:15h
El Teatre Municipal de Balaguer iniciarà la 23a temporada professional d’arts escèniques amb la programació del cicle de tardor aquest proper diumenge 6 d’octubre amb un espectacle en motiu del centenari del naixement de l’escriptora balaguerina Teresa Pàmies, La llibertat irrenunciable, viure i escriure dirigit per Enric Arquimbau i produït per Bada-Pas.

La novetat per aquesta temporada arribarà en clau de format, incorporant a la programació habitual d’espectacles professionals, un format més reduït, de petit format. El nou cicle "A Escena" pretén apropar molt més encara els diferents projectes escènics al públic, de manera que, gairebé, el públic formi part del propi espectacle.

Amb aquest nou format es realitzaran quatre espectacles, que s'iniciaran el proper 18 d’octubre amb "Il velatorio lírico" protagonitzat pels actors Jesús Agelet i Javier Lázaro i el pianista Xavier Monge. El següent espectacle del nou cicle serà "Les rambles de les floristes" i "Pau Figueres Quartet", i acabarà amb la dansa de Núria Guiu i el seu espectacle "Like". L’abonament del cicle té un preu de 15 euros i les funcions tindran lloc els divendres a les 20.30 hores.

La resta de programació de tardor es caracteritza per diferents projectes escènics de mitjà format amb la voluntat d’atracció del gran públic. Així, la primera obra de teatre de l’abonament de tardor serà "Casa de nines", amb Emma Vilarasau i Ramon Madaula com a caps de cartell. Seguirà per la festa major dos espectacles per a públic familiar, "Dolce Vita" amb el Mag Lari i el grup musical infantil "The penguins".

L’abonament es completa amb la comèdia "Oh, Mami", que es representarà l’1 de desembre. Els preus dels abonaments de TARDOR són de 45 euros a l’amfiteatre i de 50 euros a platea. Els abonaments es posaran a la venda a partir del 8 d’octubre.