Un municipi lleidatà tornarà a votar per elegir l'alcalde de la localitat

A les passades eleccions municipals no s'hi va presentar ningú i fa un any que Àreu, al Pallars Sobirà, està sense president

Imatge d'una urna electoral
Imatge d'una urna electoral | Adrià Costa
Redacció
26 de setembre del 2019
Actualitzat a la 13:12h
Els habitants d’Àreu, al terme municipal d’Alins, votaran per partida doble aquest mes de novembre. Si el dia 10 ja estan convocats, com la rest de pallaresos, a les urnes per les eleccions generals, al cap d'una setmana, el dia 17, hauran de votar l'alcalde de l'Entitat Municipal Descentralitzada d'Àreu.

A les passades eleccions municipals no es va presentar cap candidatura va presentar candidatura, un fet que no succeirà d’aquí a un mes i mig, donat que sembla que aquest cop sí que n'hi haurà. Això sí, la cinquantena de veïns d'Àreu convocats a les urnes s'hauran de desplaçar fins a Alins per votar.

Àreu, que forma part del municipi d'Alins, es va quedar sense alcalde ara farà un any després de la mort als 55 anys del fins llavors alcalde pedani, Jordi Escolà. Alguns veïns lamenten que no s'hagi aprofitat el dia de les eleccions generals per fer l'elecció de l'alcalde.