Competició

Balaguer acollirà el segon Raid Segre puntuable per a la Copa Catalana

La prova compta amb les modalitats d'Elit, Aventura i Open

per Redacció , 25 de setembre de 2019 a les 11:18 |
Dos atletes del Raid Segre | CEPAM
La ciutat de Balaguer acollirà aquest proper diumenge el segon Raid Segre, una competició per equips que posa a prova els participants en les disciplines de trekking, bicicleta, caiac, tir amb arc, escalada i orientació urbana. El raid compta amb les modalitats d'Elit, Aventura i Open, que es diferencien per l'exigència física dels recorreguts. 

El punt de sortida i d'arribada és el pavelló Molí de l'Esquerrà de la capital de la Noguera, on els grups podran començar a córrer a partir de les sis del matí. A aquesta hora ho faran els de la modalitat d'Elit, mentre que els d'Aventura i Open ho faran a les set i les vuit respectivament. Els atletes rebran els mapes dels recorreguts mitja hora abans de la sortida de la prova, que acabarà amb un dinar popular al mateix pavelló. 


La novetat d'aquest any és que el Raid Segre és puntuable per la 16a Copa Catalana de Raids d'Esports de Muntanya de la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya). 

La competició és organitzada pel CEPAM (Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya) que l'any 2001 va començar organitzant el Raid Noguera, el qual es va convertir el 2003 en el primer Campionat de Catalunya de Raids. Tres anys més tard és va crear la Copa Catalana de Raids.


Ara, l'entitat ha volgut reemprendre l'organització del raid perquè considera que la comarca de la Noguera ofereix grans possibilitats per fer-hi proves atlètiques que pugui abraçar diverses disciplines. 

 

 

Participació