Balaguer inicia l'any Teresa Pàmies amb una ruta literària per la ciutat

L’Any Teresa Pàmies és una de les efemèrides que la Generalitat ha inclòs com a commemoració de Govern aquest any

Redacció
24 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:00h
Imatge de la presentació de l'any Pàmies
Imatge de la presentació de l'any Pàmies | Paeria Balaguer
Balaguer celebra l'any Teresa Pàmies amb un seguit d'activitats que començaran aquest diumenge a partir de les onze del matí amb la ruta literària "Balaguer i Teresa Pàmies". El recorregut començarà a l'estació de tren i acabarà a la casa natal de l'escriptora al carrer Pintor Borràs, 12.

Aquesta ruta literària té l'objectiu principal d'entendre i aprofundit en l’obra de l’escriptora des de diferents vessants. Així, a més de conèixer els aspectes biogràfics i llegir fragments de l’obra de Pàmies, els assistents podran descobrir els indrets que van inspirar la seva obra i que van ser presents al llarg de la seva vida. La lectura de textos anirà a càrrec de la Biblioteca Margarida de Montferrat i el Museu de la Noguera, amb l'acompanyament de la Companyia Laberta Delpoblet.
 
L’Any Teresa Pàmies és una de les efemèrides que la Generalitat ha inclòs com a commemoració de Govern d’aquest 2019. Està impulsat per la Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura i comissariat per l’escriptora i periodista sabadellenca Montse Barderi.

Tot plegat, amb la col·laboració estreta de la família de Pàmies i en especial del principal custodi del seu arxiu personal i literari, el també escriptor Sergi Pàmies.

Consulta les activitats de l'Any Pàmies