Un conductor que triplicava la taxa d'alcohol atropella una jove a Lleida

Els fets han passat al carrer Doctor Zamenhof

Redacció
18 de setembre del 2019
Actualitzat a les 15:54h
La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar ahir dimarts per la tarda un conductor que va atropellar una jove mentre conduïa begut.

Una patrulla va anar al carrer Doctor Zamenhof en rebre un avís d’un atropellament a una jove en un pas de vianants i que el vehicle havia marxat del lloc. Els agents van comprovar al lloc que la vianant havia resultar ferida lleument i van donar avís als serveis sanitaris per tal de ser atesa. Tot seguit, es va iniciar la recerca del turisme causant de l’accident i poc després una patrulla dels Mossos d’Esquadra el va aturar a l’avinguda del President Josep Tarradellas.

Tot seguit, la patrulla va anar al lloc, van identificar aquest conductor, de 48 anys i de nacionalitat espanyola, i el van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia. Aquesta prova va donar un resultat positiu de 0.73 mg/l.

Els agents van fer les denúncies i les diligències corresponents per conduir sota l’efecte de begudes alcohòliques amb accident de trànsit i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.