Horta

El PP proposa establir un inventari de les deficiències de l'Horta

El portaveu del grup municipal, Xavier Palau, assegura que cal millorar la senyalització i els camins de la zona

per Redacció , 17 de setembre de 2019 a les 16:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El PP Lleida proposa a la Paeria establir un inventari de les deficiències de l'Horta. "Valorem positivament la iniciativa del Govern d'aprovar una ordenança en aquesta matèria, no obstant considerem que cal millorar-la", ha assegurat Xavier Palau, portaveu del grup municipal.
 

Palau ha assegurat que cal millorar la senyalització i els camins de la zona, a banda, de restringir l'accés en algunes partides, ja que, en moltes ocasions, s'utilitzen com a vies secundàries per accedir a Lleida. "La proposta de treball és una aposta pels veïns i veïnes de la zona i per les empreses que hi estan assentades", ha garantit el líder del PP Lleida.
 

Palau també ha recordat que l'ordenança hauria d'establir qüestions relatives a l'accés a l'aigua potable, a la xarxa wifi i al control d'abocaments il·legals. "Per tal d'afavorir i millorar l'ordenança que preveu aprovar el Govern, cal que tots els habitants de l'Horta disposin d'aquests serveis", ha exigit el portaveu del PP.
 

 

Participació